dissabte, 10 de juliol del 2010

Dos pensaments en veu alta sobre la manifestació, els presidents i els polítics.

La xafogor d'aquestes nits d'estiu fa que, a vegades, dormir-se de pressa es quedi només en un propòsit. Així, desvetllat i pensant en la manifestació d'avui dissabte, m'han passat dues reflexions pel magí.

La primera és que s'ha parlat molt del xantatge que han fet en Montilla i el PsoE - Cataluña per tal d'ofegar el crit unànim de la manifestació, anant a part el "Molt/Muy Honorable" darrere d'una senyera sense cap lema. Molt bé. Però...!?  I els altres presidents!? Han tingut la dignitat d'anar junt amb el Poble darrere la pancarta? TAMPOC!!

La segona reflexió és sobre el paper dels polítics en aquesta manifestació. Què hi fan? Teatre, perquè altra cosa no pot ser. Que el Poble es manifesti al carrer és lògic, és l'únic que en aquests moments pot fer. Però els polítics haurien d'estar treballant i guanyant-se el sou. D'entrada haurien de tenir una resposta preparada, doncs ja fa molt de temps que s'esperava una sentència d'aquest tipus i, com veiem, la seva resposta serà marxar tranquil·lament de vacances. Però si encara no la tenien a hores d'ara haurien d'estar treballant per defensar Catalunya i buscant vies de resistència legal (i alegal), consensuant un tancament de caixes, els pobles declarant-se moralment exclosos de la Constitución i polint-ne la declaració i el seu abast legal...

Vergonya, cavallers, vergonya!

2 Comments:

At 12:02 p. m., Anonymous Kefes said...

O sigui, mentres uns se'n van de vacances, els que es quedin aquest agost a treballar poden guanyar el Futur.

 
At 2:13 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Kefes,

Tant de bo se'n quedin a treballar, tant de bo...
Tanmateix no confio en cap. Trist, però així és.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home