dijous, 8 de juliol del 2010

Som una Nació i nosaltres decidim!


Primer no tenia gaire clar si hi aniria. Compartir una manifestació -i més a aquestes alçades- amb en Montilla i la resta de polítics professionals que viuen de prostituir Catalunya era una idea que no sols no m'abellia sinó que em provocava basques.

Tanmateix, com més dies i episodis van passant més convençut estic que cal anar-hi. Me n'ha acabat de convèncer la resistència saguntina d'Òmnium davant el xantatge espanyolista d'en Montilla per tal de batre el rècord Guinness de fer la primera manifestació de la història sense cap lema. El símbol és ben clar: una manifestació muda, tal i com ens voldrien als catalans. Muts i dins la secular gàbia espanyola.

Aquest dissabte hem de demostrar que aquest independentisme sociològic que les enquestes situen ja empatat amb l'unionisme s'està fent gran i madur, que creiem en nosaltres i que aquesta manifestació sobiranista -que s'espera multitudinària- serà un clam per la Llibertat i Independència de Catalunya.

Allà hi serè amb l'estelada onejant al vent per deixar ben clar al món quin és el desig -i la necessitat- d'aquest Poble!