dissabte, 27 de febrer del 2010

Sabadell, dimecres 3 de març: Gran acte independentista.

Aquest acte promet ser interessant. M'agraden els actes independentistes en els que hi intervé gent provinent de les diverses famílies del nacionalisme (massa famílies i massa mal avingudes hi ha pel meu gust!) Bé, no és ja que m'agradin: és, per nassos i per seny (tant que representa que en tenim!) l'únic camí a seguir per aconseguir la Independència; o anem plegats o no anirem enlloc (prou que hi va el PPsoE als Parlaments de Navarra i del País Basc, així com en decisions d'interès "nacional" a Catalunya, o com "de facto" a ajuntaments com el de Sabadell).

Només una esmena al cartell: hi haurà dues actuacions, la musical d'en "Titot" i la teatral d'en Carretero.







Una vegada passada la segona tongada de Consultes sobre la Independència de Catalunya, volem saber quin és el camí que ens queda fins esdevenir un nou estat.

Per tal de respondre aquesta pregunta el proper 3 de març a les 20:00h es celebrarà  a Sabadell (Vallès Occidental) un acte per difondre les avantatges que disfrutaríem els catalans en un futur Estat Lliure i el camí que hem de seguir per fer-ho realitat.


El lloc escollit per a la presentació serà  el Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell amb capacitat per 1100 espectadors, l'adreça és: Alfons XIII, número 33.


Acte d’Estat oferirà el road-map que s’ha de seguir per arribar a l’obtenció d’aquest objectiu plenament democràtic, la independència de Catalunya. La novetat serà la presentació d’un curtmetratge en que quedaren reflectides les millores de Catalunya en un futur Estat Català.

Presentarà l’acte el president de l’Acadèmia de Cinema de Catalunya Joel Joan


L’acte comptarà amb l’aparició de Joan Laporta.  

Intervindran:  

Alfons López Tena  

Oriol Junqueras  

Joan Carretero 

Josep Guia  

I l’actuació de Francesc Ribera (Titot) 

Les entrades per l’acte es poden adquirir per 5€ a les següents adreces de Sabadell: 

El mateix dia al Teatre La Faràndula - Alfons XIII, 33  

De dimecres a dissabte de 18h a 20h, i divendres a dissabte de 11h a 13h a la guixeta del Teatre Municipal de Sabadell – Sant Pau,6  

L’acte organitzat per els membres de la campanya I’m Catalan I love freedom. 

 


Comptarà amb l’ajut de: