diumenge, 14 de febrer del 2010

El "Ministerio de educación" vol avaluar els alumnes catalans

 

PsoE i PP sempre a l'una per assimilar les últimes colònies que li resten a Castilla i, per contra, els catalans sempre barallats per partidismes i per personalismes i afavorint la tasca de l’enemic (no de l’adversari sinó de l’enemic: d’aquell que vol veure la nostra llengua i la nostra nació mil·lenària esborrades del mapa). Psicòlegs i psiquiatres tenen matèria per fer-ne tesis i més tesis doctorals!!

Els qui no saben que és l’educació ni la formació (només la del espíritu nacional), sinó que només practiquen la imposició i la garrotada, volen ara avaluar –i doncs trencar- el sistema educatiu català. Això quan els continguts en matèries com Història són ja d’un espanyolisme vomitiu i quan ja s’aplica la famosa 3a hora de castellà (amb el vist-i-plau i impuls del “conseller” Ernest Maragall, amb una Esquerra violant una darrera l’altra totes les famoses línies vermelles i amb una oposició de CiU més tèbia que l’aigua del mar ara al febrer). El que no va aconseguir el PP ho està fent sense pràcticament cap oposició el PsoE. Quina oposició ha de trobar-hi però des dels grans sindicatos, quan veiem que UGT i CCOO estan en contra del projecte de llei del cinema català?

Tot són els mateixos porcs que es rebolquen en la mateixa cort de merda (espanyolisme) i corrupció (nepotisme, subvencions repartides entre ells, comissions-extorsions, prevaricació, passar-se els compromisos contrets amb l'electorat pel folre...).

Però, com diu el poeta,
Ells són aquí entre nosaltres,
però nosaltres on som?
A vosaltres ho pregunto
que sou amics, i que sou molts.
Ells són aquí entre nosaltres,
però nosaltres on som.




 
CiU i ERC rebutgen que el ministeri examini els alumnes catalans
Les exconselleres Irene Rigau i Marta Cid critiquen les intencions de Gabilondo. Ernest Maragall proposa a CiU respondre conjuntament al ministeri
Informa: AVUI

2 Comments:

At 4:47 p. m., Anonymous Anònim said...

Una nova invasió de competències arran de l'estupidesa amarada pels mitjans i polítics espanyols que els nens catalans no dominen el castellà. Què patètic!

 
At 4:02 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Certament Albert,

Una invasió de competències rere l'altra... i aquí tothom tan ample! Infamement patètic!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home