dijous, 5 de març del 2009

Catalunya. Aquí toregem així.

by titanium


Enmig de tant botiflerisme i immundícia política oficial, als catalans ens són imprescindibles les petites victòries i el sentit de l'humor. I un molt bon exemple és aquest fotomuntatge amb aquesta frase tan ben trobada "Aquí toregem així". Si, senyor! I a qui li piqui que es grati, se'n vagi a España i en deixi tranquils. Que és això el que volem: viure tranquils i en pau, sent nosaltres mateixos els amos del nostre destí.


I amb aquest objectiu es fa aquest dissabte 7 de març a Brusel·les una manifestació que serà històrica. Històrica per estar pensada i organitzada del poble i ser totalment transversal, i històrica per, finalment, internacionalitzar la causa catalana. Iniciatives com aquestes -que ha topat amb el silenci i la manipulació dels mitjans de comunicació catalans controlats, com sabem, pel càncer que representa per Catalunya el Tripartit- fan recobrar la fe i l'esperança!

Els 10.000 a Brusel·les, fruit dels anhels del Poble i del divorci entre aquest i els partits polítics, i signe i inici d'aquests nous temps i noves iniciatives que es marquen -i ens marquen- l'indeturable camí cap a la Llibertat! Cap a Ítaca!

"Bon viatge per als guerrers
si al seu poble són fidels,
el velam del seu vaixell
afavoreixi el déu dels vents,
i malgrat llur vell combat
l'amor ompli el seu cos generós,
trobin els camins dels vells anhels,
plens de ventures, plens de coneixences"

3 Comments:

At 2:04 p. m., Blogger GOS GÀNGUIL said...

Boníssim!!

Salut i independència!!

 
At 1:25 p. m., Anonymous Anònim said...

MOLT BO.
UNA REFLEXIO: TENIM LO QUE NOS MEREIXEM, PER BABAUS.
JUGANT AMB BCN,

 
At 3:30 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Gos Gànguil,

Certament hi ha gent amb un ingeni molt fi. Quan vaig veure el fotomuntatge em va produir un somriure d'orella a orella i vaig voler compartir-lo.

Anònim,

Home. Tenim el que ens mereixem, però també el que ens imposen (de manera més barroera o més subtil). Recorda que patim una colonització mental de fa tres segles.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home