dimarts, 1 de juliol del 2008

Nova secció: Imatges dels Països Catalans!

Platja de Migjorn (Eivissa). Fotografia extreta del blog Imatges d'Eivissa, d'en Jordi Gavaldà i Monedero.
Cingles d'en Bertí (Vallès). Fotografia extreta del blog En ma terra del Vallès... , de na Maria Moncal.



Tot navegant he trobat el blog "En ma terra del Vallès...". M'ha enganxat al moment!, més sent vallesà com sóc. Des de casa he recorregut camins i paratges que fa temps que no he trepitjat. M'hi he submergit de ple i m'he sentit molt a gust, feliç, equilibrat. Talment com si hi fos.

Després he entrat a alguns dels seus enllaços i he recorregut indrets, cales, muntanyes, prats i boscos dels Països Catalans que no he tingut la sort de trepitjar però, d'alguna manera, la bellesa de les fotografies m'hi ha fet acostar, m'ho ha fet sentir més proper, més meu. Així, si declaren algun d'aquests indrets parc natural ho celebraré amb més intensitat, de la mateixa manera que si, malauradament, escolto que hi ha un foc -segurament provocat- la meva impotència, ràbia i indignació encara serà -si és que és possible- més forta.

Per la seva bellesa i perquè sempre estimem més allò que coneixem, us convido a entrar a aquesta nova secció, a aquesta esplèndida finestra a la nostra terra, els Països Catalans!

Setembre Negre

4 Comments:

At 4:04 p. m., Blogger jordi c. said...

Hola gràcies per posar l' enllaç als blogs dels amics de Panoramio en el teu blog. He colocat al teu a la meva llista d' enllaços.

Et recomano que de tant en tant ens facis una visita doncs la llista augmenta dia a dia, sembla que hi ha interés per la proposta.

Salut, Jordi C.

 
At 8:57 a. m., Blogger Jordi Gavaldà said...

Bon dia Setembre Negre. És per mi un plaer que d'alguna manera la raó de ser d'aquests blogs l'haguem compartit amb tu. La motivació principal d'aquest blogs l'has interpretat a la perfecció, i no és un altre que ensenyar aquells racons del nostre entorn que ens estimem, i vist amb els nostres ulls, potser podem fer que tothom ens els estimem. Realment la nostra terra, el nostre país, és meravellós.
Et recomano que viatgis per les Guilleries de la mà d'Albert Codina o visitis el nostre patrimoni natural de la mà d'en David Soler, o frueixis de Sitges, el Garraf o d'en Gaudí de la mà d'en Josep Maria Alegre, o del Baix Empordà de la mà de l'Eric Ferrer, o visitar la Mallorca que ens ensenya l'Andreu Vicens o de uns quants més amics que volem ensenyar-vos com veiem aquesta terra que tan ens estimem.

Podeu trobar la llista de blogs al forum de Panoramio "Terrablog", dintre d'altres llengües:
http://www.panoramio.com/forum/viewtopic.php?p=92816#92816

Dues coses més:

1.- Agrair la teva visita.
2.- Sempre que es posen imatges d'altres blogs o pàgines, sempre s'ha de posar d'on s'han tret, quina ha estat la font, d'aquesta manera t'evitaràs possibles problemes de propietat intel·lectual.

Gràcies pels links i si m'ho permets, m'agradaria posar-te també dintre dels meus links.

Una abraçada des del Vallès Oriental.

 
At 3:54 p. m., Blogger Unknown said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

 
At 8:55 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Benvolguts Jordi Carbonell i Jordi Gavaldà,

No dubteu que entraré sovint a la llista de Panoramio. No sols per mirar si hi ha nous blocaires col·laboradors, sinó per mirar amb més deteniment i temps les vostres fotografies; que ho he fet de pressa, me'n queden moltes de noves per mirar i de les que que he mirat, tornar-ho a fer deixant-me endur per elles. Que, com molt bé dius, cal fer-ho amb "un passeig sense pressa".

Moltes gràcies per avisar-me de citar-ne les fonts! Hi ha cops que s'obliden coses bàsiques. No cal dir que no ho he fet amb cap tipus de mala fe. Com podeu veure ja ho he esmenat ràpidament.

Us vull fer extensible el que li vaig dir a la Maria "gràcies als teus enllaços he descobert aquesta xarxa de gent apassionada per la fotografia i que, altruïstament, pengeu les vostres obres per tal que tothom en pugui gaudir. Fantàstic!
Felicitats, de veritat."

Ah! I moltes gràcies per voler-me posar a la vostra llista d'enllaços.

Per últim, un petit aclariment. El tercer comentari ha estat esborrat pel seu autor, no pas per mi que, si no és propaganda, no esborro mai res.

Jordi, gràcies per trametre'm la campanya "Vaga de no mirar Tele5", demà la penjaré, que ara vaig corrents a sopar!

Rebeu una altra abraçada des del Vallès!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home