dilluns, 9 de juny del 2008

CAMPANYA DE RESPOSTA AL DIRECTOR GENERAL D'AIR BERLÍN PEL SEU MENYSPREU CAP A LA NACIÓ CATALANA





A. EXPLICACIÓ DE LA CAMPANYA
Aquesta campanya d'emails pretén:

- Transmetre de forma contundent al Director General d'Air Berlín, el Sr. Joachim Hunold, tota la indignació i malestar que ha provocat la seva editorial a l'Air Berlin Magazine, on ridiculitza, insulta i menysprea la Nació Catalana i la nostra llengua, el català.
- Davant la passivitat i tebiesa dels nostres dirigents polítics i culturals a l'hora de fer-nos respectar contra aquests tipus d'agressions intolerables, animem tots els catalans de tots els racons de la nostra nació a participar en aquesta campanya per a recordar al Sr. Hunold que els catalans ni oblidem ni perdonem.

Si vostè decideix participar en aquesta campanya estarà enviant de forma automàtica i anònima (sense que aparegui el seu nom i cognom) dos emails.

1 S'enviarà un primer email a 10 alts responsables d'Air Berlin que portarà per títol "MALLORCA ÉS NOSTRA, NO DEL REICH" i el seu contingut serà la següent imatge:


2 S'enviarà un segon email a 5 adreces del partit dels Ciudadanos que portarà per títol "ELS CIUDADANOS DE SEMPRE TORNEN A L'ATAC" i el seu contingut serà la següent imatge


B. COM PROCEDIR PER A PARTICIPAR
Si vostè clica a continuació on diu "OBRIR FORMULARIi" se li obrirà una finestra amb un formulari on només haurà d'entrar el seu email i el territori de la nació d'on és.


OBRIR FORMULARI


Dins d'aquesta mateixa finestra del formulari podrà CONFIRMAR o CANCEL·LAR la tramesa dels emails als destinataris esmentats.
Si ha confirmat la tramesa dels emails aleshores si li obrirà una finestra amb l'estadística de l'enviament per territoris. Si des d'aquesta mateixa finestra fa CTRL+F5 es tornaran a enviar un altre cop els emails. Pot fer CTRL+F5 tantes vegades com vulgui (recordi que els emails són anònims).Si vol pot tornar a entrar a la campanya en un altre moment, tornar a posar el seu email i tornar a enviar els emails tants cops com vulgui.


C. COMPTADOR DE TRAMESES
Si clica a continuació on diu "COMPTADOR DE TRAMESES" podrà veura quants cops s'han enviat els emails des dels diferents territoris de la nació o des de l'estranger.

Etiquetes de comentaris: