dimecres, 27 de febrer del 2008

Tot veient unes caricatures... acabo qüestionant-me si he d'anar a votar




Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

At 9:16 p. m., Blogger Arnau, said...

N'estic al corrent! Tot i així moltes mercès! La carta l'he escrit jo que sóc qui la firma, i el PS l'he posat per ridiculitzar el pseudobilingüisme de ciutadans, que només es fixen en el català.

 
At 10:16 p. m., Blogger Arnau, said...

=) No pateixis company!

Salut!

 
At 12:51 a. m., Anonymous Anònim said...

COMUNICAT D'ESTAT CATALÀ DAVANT LES ELECCIONS ESTATALS ESPANYOLES DEL 9 DE MARÇ DEL 2008


Donat que els actuals partits nacionalistes del Principat mereixen una crida d’atenció del seu electorat pel seu actual nefast paper en la política i en la defensa dels nostres drets i interessos nacionals, creiem necessari defensar clarament l’abstenció dels principatins a les properes eleccions del 9 de març del 2008.



Sabem que aquesta acció hauria d’anar acompanyada d’una potent campanya mediàtica per explicar la nostra postura, i per aconseguir augments importants del percentatge d’abstenció. Per a poder aconseguir el resultat desitjat pensem que caldria intentar obtenir un resultat contundent i indiscutible.



Emplacem doncs a tots els nacionalistes catalans, no només a no votar, sinò a demanar activament l’abstenció i a difondre la seva crida en tot tipus de mitjans per tractar d’aconseguir el millor resultat possible. Diversos militants d’Estat Català ja han defensat a títol personal aquesta posició a la xarxa d’ençà que les primeres persones i organitzacions es posicionaren a favor d’aquesta mesura. Per reafermar la postura, i tal i com ja han fet altres organitzacions, creiem oportú emetre i difondre aquest comunicat ja que estimem necessàri que hi hagi un posicionament clar de les organitzacions independentistes que estimuli aquesta opció de protesta i càstig.



Creiem que no hem de fer extensible aquesta crida al País Valencià i les Illes Balears ja que la situació política a aquests territoris és diferent de la viscuda al Principat. En aquests territoris Estat Català demana que es votin les opcions nacionalistes, si aquestes es presenten amb una estratègia clara de defensa dels nostres interessos nacionals.



Josep Planchart i Martori, president d’Estat Català



Barcelona, 27 de febrer del 2008



Estat Català
Avda. del Paral•lel 115 3er 2a
08004 Barcelona (Catalunya)
www.estat-catala.net
secretariat@estat-catala.net

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home