dilluns, 14 de gener del 2008

CAMPANYA DE CATALUNYA ACCIÓ CONTRA L'INFAME TANCAMENT DELS REPETIDORS DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

Des d'aquí volem donar, un cop més, tot el nostre suport a les campanyes que s'oposen a aquest nou episodi de genocidi cultural i lingüístic contra la Nació Catalana.

Setembre Negre


  • El recent tancament del repetidor de TV3 a la serra de La Carrasqueta (situada entre les comarques de l'Alcoià i l'Alacantí) és una mostra ben clara i contundent de la voluntat sistemàtica i planificada per part dels diversos governs espanyols, siguin del color que siguin, d'anihilar tot allò que representi una mostra de catalanitat. Aquest cop ha estat la nostra llengua, l'ànima dels catalans.

  • Els responsables d'aquesta situació, PSOE i PP, han treballat perfectament coordinats. El Sr. José Montilla, actual President de la Generalitat del Principat per obra, gràcia i vergonya del tàndem Carod-Puigcercós i lacai destacat del PSOE, quan era Ministre d'Indústria espanyol va cedir la freqüència analògica que ocupava TV3 al País Valencià a la Sexta la qual cosa va facilitar que posteriorment els cavernícoles predemocràtics del govern del PP al País Valencià, el Sr. Francisco Camps (President de la Generalitat del País Valencià) i el Sr. Vicente Rambla (Vicepresident de la Generalitat del País Valencià), executessin el tancament del repetidor.



  • Els catalans, és a dir, els catalans nacionalment catalans, aquells que ni som ni volem ser espanyols, hem de deixar de comportar-nos com a esclaus i deixar de fer el préssec com a poble com venint fent els darrers trenta anys. Cal que tots comencem a comprendre que l'autèntica batalla, aquella que ens permetrà resoldre els nostres problemes i encarar els reptes del futur, és la batalla per la consecució de la nostra Independència, del nostre propi Estat. Les altres alternatives ja fa trenta anys que sabem com acaben: en derrota i amb els nostres líders polítics fent el ploramiques perquè Espanya no ens entén i ens pren el pèl mentre ells viuen còmodament a les seves poltrones.

A. EXPLICACIÓ DE LA CAMPANYA

Aquesta campanya d'emails pretén:

  • Posar en evidència la responsabilitat del Sr. José Montilla en aquest afer com a facilitador i lacai del PSOE a la nostra terra.

  • Posar en evidència el vergonyós silenci del Parlament del Principat. Recordem que aquest mateix Parlament el 22 de desembre del 2004 va aprovar per unanimitat una moció de suport a la candidatura olímpica de Madrid 2012. I de la nostra llengua no se'n recorden?

  • Recordar als governants del PP del País Valencià, tècnicament colons, és a dir, espanyols residents al País Valencià amb voluntat colonitzadora, que si després de més de 300 anys no ens han pogut vèncer que es vagin mentalitzant per a la derrota, que com deia el nostre filòsof Francesc Pujols: "El pensament català rebrota sempre i sobreviu als seus il·lusos enterradors".

Si vostè decideix participar en aquesta campanya estarà enviant de forma automàtica i anònima (sense signar amb el seu nom i cognom) dos emails.

  1. S'enviarà un primer email a les següents institucions i representants polítics de la Catalunya Central (Principat) que inclourà el comunicat de Catalunya Acció sobre el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià.
    (cliqueu aquí per a veure el comunicat que s'enviarà)

    Sr. José Montilla (President de la Generalitat del Principat)
    Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira (Vicepresident del Govern)
    Sr. Joan Manuel Tresserras (Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació)
    Sr. Ernest Benach (President del Parlament del Principat)
    Grup parlamentari de CiU
    Grup parlamentari Socialistes
    Grup parlamentari d'ERC
    Grup parlamentari Popular
    Grup parlamentari d'ICV
    Grup mixt

  2. S'enviarà un segon email als impulsors i responsables del tancament del repetidor del govern del País Valencià:

    Sr. Francisco Camps (President de la Generalitat del País Valencià)
    Sr. Vicente Rambla (Vicepresident de la Generalitat del País Valencià). Recordem que el Sr. Vicente Rambla va dir el 4 d'octubre del 2007 a les Corts Valencianes que aquells que defensen TV3 al País Valencià o la unitat de la llengua són uns "pertorbats mentals".

    L'email que s'enviarà portarà per títol "Mentalitzeu-vos per a la derrota" i el seu contingut serà la següent imatge:


B. COM PROCEDIR PER A PARTICIPAR

  1. Si vostè clica a continuació on diu "OBRIR FORMULARIi" se li obrirà una finestra amb un formulari on només haurà d'entrar el seu email i el territori de la nació d'on és.

    OBRIR FORMULARI

  2. Dins d'aquesta mateixa finestra del formulari podrà CONFIRMAR o CANCEL·LAR la tramesa dels emails als destinataris esmentats.

  3. Si ha confirmat la tramesa dels emails aleshores si li obrirà una finestra amb l'estadística de l'enviament per territoris. Si des d'aquesta mateixa finestra fa CTRL+F5 es tornaran a enviar un altre cop els emails. Pot fer CTRL+F5 tantes vegades com vulgui (recordi que els emails són anònims).
    Si vol pot tornar a entrar a la campanya en un altre moment, tornar a posar el seu email i tornar a enviar els emails tants cops com vulgui.

C. COMPTADOR DE TRAMESES (s'actualitza al refrescar aquesta pàgina)

D. COMENTARIS SOBRE LA CAMPANYA

Si vol fer algun comentari sobre la campanya o veure els comentaris d'altres persones ho pot fer a través del fòrum que hi ha al Racó Català sobre aquesta campanya.

CLIQUEU AQUÍ PER A ACCEDIR AL FÒRUM


Etiquetes de comentaris: , ,