dijous, 6 de setembre del 2007

Onze de Setembre. Actes de la Plataforma per la Llengua arreu del territori. Participa-hi!



Ofrena floral i parades a l'Arc de Triomf, el Fossar de les Moreres i el monument de Rafael Casanova per la Diada

Durant tot el dia 11 de setembre, la Plataforma per la Llengua tindrà diverses parades a Barcelona: al Fossar de les Moreres i davant del monument de Rafael Casanova (totes dues de 10.00 del matí a 14.00 de la tarda) i a l'Arc de Triomf (de 10.00 del matí a 21.00 del vespre), en el marc de la fira d'entitats. A més, enguany, per primer any, la Plataforma per la Llengua realitzarà una ofrena floral al monument de Rafael Casanova, a partir de les 10.00 del matí. Si vols col·laborar durant la Diada en la barra o en les parades, adreça't a participacio@plataforma-llengua.cat.

Apart dels actes de Barcelona, hi haurà altres actes arreu del territori. Un d'aquests és la participació de la Plataforma per la Llengua Maresme en la fira d'entitats de Blanes que tindrà lloc el 8 de setembre. Per a més informació sobre aquesta activitat, podeu escriure a: plmaresme@plataforma-llengua.cat.

Per la seva banda, la Plataforma per la Llengua Vallès Occidental, participa, com ja fa un parell d'anys està fent, en la mostra d'entitats populars. Enguany, la commemoració tindrà lloc el dilluns dia 10. Es farà a la plaça de la Creu Alta -coincidint amb les Barraques- i consistirà en una mostra d'entitats, un sopar popular i un recital a càrrec d'en Feliu Ventura. La parada de la Plataforma es muntarà de 6 a 9 h. del vespre. Un cop més, la teva col·laboració és indispensable per poder dur a terme aquest acte. Si vols col·laborar amb nosaltres, escriu-nos un correu a plvallesoccidental@plataforma-llengua.cat. T'agrairem que ens diguis quina és la teva disponibilitat horària (qualsevol estona és bona!).


Per la Diada, et regalem una samarreta si ens portes un nou soci!

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya d'enguany, la Plataforma per la Llengua ha engegat una campanya mitjançant la qual us demanem a tots els socis que animeu els vostres amics o amigues, parents, coneguts, companys de feina, etc, a implicar-se en el nostre projecte comú associant-se a l'organització. En aquest sentit, per cada nou soci que feu, us regalarem la nova samarreta de la Plataforma per la Llengua, dissenyada expressament per aquesta campanya, que podeu veure a la imatge. Les samarretes estan disponibles en tres colors: negre, caqui i vermell. Seguiu llegint per saber què cal fer per aconseguir la samarreta.


Etiquetes de comentaris: ,