dijous, 27 de setembre del 2007

Nova secció d’himnes i cançons patriòtiques.

El mestre Oriol Martorell, de la Coral Sant Jordi


A les seccions d’enllaços existents de Llengua i Cultura, Nacional, Mitjans de comunicació, Diccionaris i traductors, Cinema, Informàtica, Material, Blocs recomanats, Revistes i portaveus, Imatges nacionalistes i Audiovisuals hi afegim ara la d’Himnes i Cançons patriòtiques.

No tenim cap voluntat exhaustiva i es tracta d’un primer recull. Tanmateix, us agrairem que ens feu arribar cançons patriòtiques que us facin vibrar. Cançons cantades a càrrec de grups d’arrel tradicional, cantautors i corals.

La nostra voluntat és, senzillament, la de fer un aplec de cançons que ens facin vibrar, que ens infonguin moral de victòria. Perquè tot poble que lluita per la seva Independència té necessitat, entre d’altres, d’uns símbols visuals (senyera, bandera de Sant Jordi, estelada, bandera negra, Au Fènix...), però també d’uns símbols sonors (himnes i cançons) que ens arribin al cor i ens el faci bategar, a cadascun dels músculs i ens els tensionin, ens impel·leixin el nostre intel·lecte i ens disposin a la lluita indefallible i victoriosa per la Llibertat de la Pàtria!

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

At 11:58 p. m., Blogger joliu said...

molt encertada la nova secció.
la he volgut encetar amb en Subiracs, però m'han respost això Fatal error: Maximum execution time of 35 seconds exceeded in C:\Sitios\goear.com\listen.php on line 44

Demà ho torno a provar.
Felicitats pel bloc.

 
At 9:08 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Benvolgut Joliu,
Moltes gràcies per avisar-me!
No sé què deu passar perquè després de penjar les cançons vaig provar els enllaços i no hi hagué cap problema. Ara he provat aquest (anant directament a Goear) i a voltes funciona i a voltes no; i quan ho fa és en el mateix enllaç, no és pas que l'hagin canviat. Misteris insondables d'Internet!

Espero que se solventi perquè és una cançó que detalla i narra de manera veraç (menys el referent als diputats) i altament emotiva els precedents de la guerra dels Segadors i la jornada del Corpus de Sang. Si a això s'hi uneix la veu d'en Subirachs el resultat és extraòrdinari.

Moltes gràcies per l'encoratjament i per l'avís i perdona si he tardat en respondre't.

He entrat un moment al teu bloc a tafanejar-hi i m'hi he sentit molt identificat amb les opinions que hi exposes. Felicitats, també.

Salut i LLibertat!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home