divendres, 6 de juliol del 2007

Erc patrocina l’enderroc de la Sagrada Família.




En un passat article titulat “
Per l’esclat de la Sagrada Família, per l’esclat de la Sagrada Catalanitat” denunciàvem que “no volen permetre una Sagrada Família erigida en un dels més grans referents mundials. Perquè? Per que encara que ens diguin el contrari saben molt bé que és catalana; símbol sublim i perfecte de catalanitat, obra mestra d’un separatista al que Alfonso XIII temia més que a les bombes anarquistes. Per això no volen que neixi. Volen fer-la avortar. Raspar-la amb el Tren d’Alta Velocitat”. I amb aquest “no volen” ens referíem a l’España eterna, encarnada tant pel PP com pel PsoE.

El que no ens podíem imaginar és que fos justament el vot d’Erc el que donés el vist-i-plau al traçat del TGV que passa literalment fregant a la Sagrada Família!! Vot doblement hipòcrita. D’una banda s’abstenen sabent que la seva abstenció equival a que tiri endavant l’actual projecte. D’altra banda, a Barcelona voten en contra del traçat actual, però a Madrid –que és on realment compta- amb el seu vot fan inclinar la balança a que s’aprovi l’actual traçat que tan seriosament amenaça els fonaments d’una de les joies arquitectòniques més emblemàtiques de Catalunya. És pot ser més miserable? Tan poc els importa el nostre patrimoni? Tan poc els importa la més gran obra del geni creador que fou Gaudí, obra mestra reconeguda i admirada arreu del món? Conseqüència d’aquesta votació hem de pensar que continuen amb la seva vergonyosa submissió al PsoE i no volen contradir a l’amo? Hem de pensar que l’actual cúpula d’Erc -que prové ideològicament del furibundament ateu marxisme-leninisme-, cegada de sectarisme anticlerical, se li’n fot (amb perdó) el (no) futur de la Sagrada Família? O ambdues coses alhora i encara cal afegir-hi que la pròpia mediocritat i incompetència se’ls està menjant?

Sigui com sigui ens reafirmem amb la cloenda de l’anterior article, “i els delegats del poder espanyol a Catalunya (altrament anomenats autoritats autonòmiques) altre cop resten cap cots, callant i executant com gossos mesells les ordres de l’amo. Botiflers i cretins venent-se una de les obres arquitectòniques més excelses de Catalunya i especulant com folls. Però ni totes les pluges de les primaveres d’aquesta Mediterrània -que tant s’estimava Gaudí- podran rentar els seus noms i els seus actes.”

Setembre Negre



El Congrés espanyol rebutja canviar el traçat del TGV a Barcelona

Dijous, 5 de juliol de 2007 a les 19:00
Informa: Guillem Societat

El ple del Congrés dels Diputats -la cambra baixa espanyola- ha rebutjat avui la proposició de CiU que demanava un canvi en el traçat del TGV al seu pas per Barcelona, ja que només ha comptat amb els vots a favor de CiU i el PP, i en contra del PSOE i IC-V, mentre que ERC s'hi ha abstingut. L'abstenció dels republicans, que ha implicat la no aprovació d'aquesta moció, contrasta amb l'oposició frontal d'Esquerra a Barcelona, on fins i tot ha sortit del consistori de la capital catalana i votarà en contra del traçat que defensen el PSC (Hereu) i IC-V. ERC ha dit que la resolució incloïa altres punts en els que no estaven d'acord i per això no s'hi ha sumat.

D'altra banda el Congrés espanyol també ha aprovat avui la resolució que inclou el compromís adquirit ahir pel president espanyol José Luís Rodríguez Zapatero segons el qual el proper 1 de gener de 2008 es transferiran les Rodalies Renfe de Barcelona a la Generalitat. De fet aquesta moció s'ha aprovat especificant que es farà "amb la dotació econòmica" que pertoqui. Zapatero ha negat també que s'estigui retardant l'aplicació de l'Estatut i ha afegit que no és veritat que el govern espanyol posi entrebancs o retards a les transferències de competències previstes al nou text estatutari principatí.

Font: Racó Català

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

At 12:03 p. m., Blogger Jobove - Reus said...

si el timbaler del Bruch s'hagués tocat els collons, enlloc de tocar el timbal, ara seriem francesos, pobres peró francesos

salut i republica !!!!

 
At 7:58 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Company, jo el que vull ser és català. I els francesos -que no saben què vol dir el mot "democràcia"- són molt més llestos i eficaços que els espanyols colonitzant les nacions conquerides, mira sinó la situació de la Catalunya Nord.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home