dimecres, 25 de juliol del 2007

Campanyes. Edició 2007 campanya Free Catalonia – Catalunya Lliure



>> Manifest:>> Coincidint amb l’aplec del Pi de les Tres Branques de 2007 freecatalonia.com inicia la quarta campanya estiuenca de sensibilització nacional i internacionalització del fet català.

Fa tres anys, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’ajut de gairebé totes les organitzacions independentistes, agrupacions nacionalistes, sindicats i portals d’internet que van col•laborar en el projecte, es va aprofitar l’edició del Fòrum Universal de les Cultures 2004 celebrat a Barcelona per a donar a conèixer la realitat de la lluita per la llibertat dels Països Catalans a tots els visitants vinguts d’arreu del món.


Fa dos anys, aprofitant l’edició del Triatló Niça- Ironman a França, vam engegar la segona campanya d’estiu esponsoritzant un jove esportista berguedà que va competir lluint el logotip de Free Catalonia- Catalunya Lliure.


L’any passat, coincidint amb la Festa nacional dels Països Catalans, vam iniciar la tercera edició de la campanya de sensibilització amb la voluntat de continuar difonent què som i què volem arreu del món, traslladant la mateixa al domini: www.independencia.cat


Enguany hem volgut prosseguir amb aquesta iniciativa, editant 50.000 revistes en català, anglès, francès i castellà, i més de 20.000 adhesius amb el logotip i el web de la campanya, perquè aquest estiu tots aquells catalans i catalanes que desitgin explicar d’on provenen puguin fer-ho d’una manera didàctica i entenedora. El material de la campanya pot passar-se a recollir per les seus dels col•lectius que hi col·laboren o bé contactant
directament amb nosaltres.


Cal que les catalanes i els catalans utilitzem totes les oportunitats al nostre abast, tant els esdeveniments d’àmbit internacional com les possibilitats que comporta el fet de ser un país turístic. Això ens permetrà donar a conèixer la voluntat d’una nació que lluita per poder decidir el seu futur en llibertat. Sense imposicions. Sense interferències.Cal aprofitar qualsevol esdeveniment fronteres endins o enllà.

>> Contacta amb nosaltres per aconseguir el material:

telèfon: 676 230 978 (de 10 a 14 hores) / mail: comunicacio@freecatalonia.com

Etiquetes de comentaris: ,