diumenge, 9 d’octubre del 2005

Nadal, nou rècord mundial


Un cop més veiem l'autoodi i l'espanyolitat profunda dels "nostres" dirigents polítics. En aquest cas dels "sectors catalanistes" del Psc-PsoE. A més,ens preguntem: el govern grec ha demanat perdó per l'assassinat a traïció d'en Roger de Flor, bona part dels cabdills almogàvers i de 1500 almogàvers i comerciants catalans que estaven a Grècia? Matança que fou l'origen de la posterior "Venjança Catalana". Quanta indignitat nacional i quanta manipulació històrica!

No sols Espanya i França són els nostres enemics. En tenim dins dels ajuntaments, diputacions i Generalitats, partits, patronals i sindicats, mitjans de comunicació i entitats. Són els pitjors de tots: els catalans renegats.

Setembre Negre


Nadal, nou rècord mundial

Atenció! Avui, el conseller Joaquim Nadal intentarà batre el rècord mundial de Deppa (Demanar Perdó Per Absurditats). Ja sabem que el Deppa és una disciplina esportiva en què els catalans hem excel·lit històricament. En aquest moment, per exemple, el rècord l'ostenta un català d'adopció, Samuel Eto'o, per la seva actuació davant del Reial Madrid.

La gesta de Nadal consistirà a anar al monestir de Vatopedi, al Mont Athos (Grècia) i demanar perdó pels saquejos que hi van fer els catalans el segle XIV. Per calibrar la increïble proesa, cal destacar dues coses:

1.- La suposada ofensa per la qual Nadal demanarà perdó no existeix. Entre el 1303 i el 1311, els almogàvers van actuar a Orient com a mercenaris independents dels reis catalans. Encara més: el 1308, el rei Jaume II va escriure a Bernat de Rocafort demanant-li que aturés els assalts als monestirs. Per tant, Nadal demanarà perdó per una cosa que ja va ser desautoritzada fa 700 anys!

2.- El senyor Nadal, conseller d'un govern democràtic d'un país que respecta els drets humans, demanarà perdó als monjos d'un Estat, el Mont Athos, que és una tirania integrista ortodoxa que no respecta els drets humans. Un botó de mostra: les dones i tots els animals femelles hi tenen prohibida l'entrada. La consellera Mieras no podria assistir a l'acte encara que volgués, per haver comès el crim de néixer dona.

Crec que aquests dos factors demostren l'altíssim nivell assolit per Joaquim Nadal en el Deppa. Mereix ser el successor de Samuel Eto'o. Ara: ¿li durarà gaire el rècord? Tinc els meus dubtes. Tinc un parell de suggeriments per a nous rècords mundials de Deppa. El primer, que una delegació de la Generalitat demani perdó a Bin Laden per la conquesta de Lleida i de Tortosa als musulmans. I segon, que Maragall, Carod i Mas es presentin de genolls a la COPE implorant el perdó de Jiménez Losantos per haver perpetrat aquest Estatut tan terrorífic.


Font: Avui, 9-10-2005