dijous, 13 d’octubre del 2005

BoiCATeja'm. Cap català sense boicot!


• Em presento.

Sóc l'Emili Junsalba, un català com qualsevol altre que contempla ple de curiositat el clima cada vegada més amistós cap a Catalunya, després de l'aprovació de l'estatut per part del nostre parlament. Les tertúlies radiofòniques, elements com ara el senyor Rajoy i webs com stopnacionalismo.com no fan altre que llançar-nos floretes.

Com a exemple d'aquest clima de bonhomia i cordialitat, l'altre dia vaig llegir una carta al director al diari el Periódico que em va semblar especialment significativa.

"Som una empresa catalana de teixits i hem rebut aquesta carta per fax que diu:

Por la presente, me dirijo a ustedes para informales de que a partir de hoy, 30/9/2005, debido a la lucidez de sus políticos para no querer pertenecer como hasta hoy a España, yo estoy en mi derecho de comprar a fabricantes españoles y no querer hablar en catalán, como así lo dice el abominable estatuto que se ha aprobado por esa gente que tienen ustedes como dirigentes, y que ustedes no han hecho nada por que esto no se produjera. Mis impuestos me gusta pagarlos a quien no se lo pueda quedar como el 3% famoso.A partir de esta fecha les pido que no me visiten. Sin más por la presente,
Serafín Segovia Vendrell - Sera's Tapicerías de Valladolid"

Vegeu l'original en format de PDF

Una carta sorprenent i tanmateix absolutament verídica. Jo li voldria demanar al senyor Serafin i a tots aquells que pensin com ell que m'enviïn a mi també una carta com aquesta, perquè m'agradaria tenir-la a la meva col·lecció de cartes i correus electrònics que mereixen ser conservats.

A tots aquells que com un servidor vulgueu ser boicotejats us convido a omplir el formulari Boicateja'm, si em permeteu aquest petit joc de paraules amb la paraula boicot. Aquest és l'objectiu del present web: facilitar la feina a gent com el Serafín i a tots aquells que estan iniciant una campanya de boicots contra els productes catalans, i de forma més genèrica, contra tot allò que vingui de Catalunya.

Quan hàgim replegat un bon feix de missatges, els els enviarem perquè puguin fer la seva feina. Cap català sense boicot!




  • Els meus herois

Federico Jiménez Losantos. Predicador de ràdio Aquest home, gràcies a les emissions que fa a la Cope, manté viu el boicot als catalans de forma perenne.

Rajoy, Zaplanai Acebes. Polítics populars Estan configurats per defecte per boicatejar.


Juan CarlosRodríguez Ibarra. Polític socialista
Boicatejador històric sempre disposat a dir-hi la seva.