dimecres, 18 de novembre del 2015

Els partits catalans se'n foten del Poble i dels seus interessos?


El sentit comú, la vergonya i el prioritzar els interessos col·lectius als personals i de partit, són incompatibles amb ser polític? (Excepcions a banda, clar -entre les quals bons amics i amigues.)

¿He de pensar que els partits com a tals tots és mouen només per aconseguir poder i se'n foten del Poble (i de manifestacions de 2 milions de persones)? (No cal dir ja del seu menyspreu pels ideals i valors.)

Vota gairebé el 78% del cens i, malgrat la campanya de la por i la guerra bruta feta per l'estat espanyol, el sobiranisme obté majoria absoluta! Com molt bé exposa Matthew Tree ha succeït un miracle i no ens n'hem adonat. I ara que tenim la Victòria, la República Catalana a tocar, aquesta trepa volen rebentar-ho tot?

Tant costa de veure que per construir la República hi hem de ser tots, des dels demòcrata-cristians fins l'esquerra anticapitalista i que sinó no reeixirem en l'objectiu? I que, justament, és aquesta transversalitat la que ens permetrà assolir la nostra enorme fita? Tan egoistes, tants prejudicis i tan poc sentit d'Estat tenen? Ben al contrari dels espanyols, que PsoE i Ciudadanos els hi ha faltat temps per donar suport al PP per la "indisoluble unidad de españa"? No veuen que no estem parlant de votar un govern autonòmic sinó de recuperar l'Estat Català arrabassat a sang i foc fa 300 anys per Castella i França?

De veritat, ja no sé a qui coi votar!
 
No puc estar més d'acord amb na Liz Castro!
 
"Vergonya, cavallers, vergonya!"

 

2 Comments:

At 12:33 p. m., Blogger Oliva said...

VERGONYA?...I FASTIC MOLT FASTIC. AIXO DE LA REVOLUCIO O LA GUERRA,FA PUDOR DE TRAICIO¡¡¡.

 
At 12:12 p. m., Blogger Setembre Negre said...

Doncs sí, Oliva, sí. Trist, molt trist. I més sent sabedors que sense un Estat Català no es podran per polítiques socials -ni de cap tipus- perquè la Generalitat està intervinguda de facto; a més que amb l'espoli fiscal no hi ha un duro.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home