divendres, 21 de maig del 2010

30 de maig: el front està a Sabadell, ja n'ets voluntari?


30 de maig: El front està a Sabadell, ja n’ets voluntari?


Cada cop s’apropa més el 30 de maig: la data en què els ciutadans de Sabadell expressaran –expressarem- lliurement i amb un exercici d’autèntica democràcia popular quin futur volem pel nostre país, quin futur volem per Catalunya.

I ho faran tots els sabadellencs que, conscients del deure i de la importància d’aquest moment històric, s’erigiran en ciutadans actius i votaran en la Consulta per la Independència, l’objectiu de la qual és preguntar i saber què en pensa i com es posiciona la societat davant el dret d’independència de Catalunya. Es vol la veu de tothom: gent jove i gent gran, catalans de sempre i nouvinguts que ja s’estimen aquesta terra que els ha acollit i volen, voluntàriament, arrelar-s’hi. I és que aquesta Consulta és l’exemple com d’inclusiva i integradora és la societat catalana: tothom que estigui empadronat pot votar-hi, tothom té el dret a decidir.

Però per dur a terme aquesta Consulta cal un impressionant desplegament de recursos humans i materials –Sabadell té 200.000 habitants!-, i encara ens falta gent. Gent que cregui en la democràcia, en la lliure expressió i en la llibertat dels pobles i de les idees.

Tu no participaràs en el combat per la Llibertat quan més se't necessita? Fes-te’n voluntari!



----------------------------------------------


CAMPANYA DE DIFUSIÓ CIUTADANA DE LA CONSULTA POPULAR
SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA A SABADELL 

Compatriota,

Em poso en contacte amb tu en nom de la PAS, entitat organitzadora de la consulta popular sobre la independència de la nació catalana prevista pel proper dia 30 de maig a la nostra ciutat.

La pregunta que es sotmetrà a consulta ciutadana és la següent:
"Està d'acord que la nació catalana esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?" Amb més de 170.000 electors potencials, és una convocatòria clau per al futur de les consultes populars que s'estan realitzant amb l'esforç de tot el poble català.

En el cas de Sabadell, degut a l'elevada demografia que tenim, el procés de comunicar a tots els ciutadans que es duu a terme la consulta és difícil i d'una gran complexitat. Tanmateix, una participació popular elevada serà possible si abans del dia 30 de maig entre tots aconseguirem despertar la consciència dels ciutadans de Sabadell.

Des de la PAS hem preparat una campanya de difusió de la consulta, basada en el llançament d'una multitud d'estands de vot anticipat al carrer (com els que pots veure a les fotografies) des d'ara mateix i durant els dies previs a la data de la consulta.

D'aquesta manera, tots els ciutadans de Sabadell podran prendre consciència del fet que la consulta per la independència està en marxa i, fins i tot, podran tramitar anticipadament el seu vot.




La utilitat d'aquesta proposta per afavorir la participació ciutadana a la consulta, alhora que el temps limitat de què disposem per executar-la, ens porta a demanar-te personalment la teva complicitat amb la consulta sabadellenca.

Per part nostra, hem posat en marxa un equip de gent específic per tal d'aconseguir facilitar-te al màxim la col·laboració, actiu des d'aquest mateix moment i fins al dia de la consulta.
Per part teva, només cal que ens truquis al 667 961 579 i demanis pel Centre de Gestió de vot anticipat i t'informarem.
Alternativament, a través d'internet, pots donar-te d'alta com a voluntari de la PAS i, a partir d'aquest moment, podràs entrar dins el teu propi calendari de col·laboració amb la PAS, en el qual ens podràs deixar anotades quines són, des d'aquest mateix moment i fins al dia de la consulta, les teves possibles disponibilitats, puntuals o periòdiques, a través d'un operatiu web com el que pots veure en la fotografia següent:






Si ja esteu donats d'alta com a voluntaris/col·laboradors de la PAS rebreu automàticament un correu a la vostra bústia que us permetrà accedir al calendari personal de disponibilitats.



(si tens amics que encara no són col·laboradors de la PAS poden donar-se d'alta a la base de col·laboradors)
Havent recollit la informació que ens hauràs donat relativa a la teva disponibilitat, serem nosaltres els qui ens ocuparem de contactar amb tu via telefònica per tal de concretar la teva participació en un dels nostres estands: amb una simple trucada, et demanarem que ens confirmis si pots participar en un estand de vot anticipat en les dates i franges horàries que ens constin com a disponibles, tot notificant-te l'hora de sortida de la brigada que sempre serà des de la Seu de la Consulta, al centre de Sabadell (carrer de Sant Pere 22).
Les franges horàries dels estands de vot anticipat al carrer són les següents:
  • brigades de matí: de 10h a 13h
  • brigades de tarda: de 17h a 20h
  • brigades de vespre: de 20h a 22h
TRUCA'NS AL 667 961 579 I T'INFORMAREM!




AJUDA'NS A FER QUE LA PARTICIPACIÓ A LA CONSULTA SIGUI UN ÈXIT!

APORTA'NS ENCARA QUE NOMÉS SIGUIN 3 HORES DE LES TEVES PROPERES 2 SETMANES
I LA CONSULTA SABADELLENCA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA SERÀ UNA MICA MÉS A PROP!